• Netværk til kommuner og virksomheder

Netværk


Den alsidige specialist


Netværket er nervebanerne i virksomhedens infrastruktur. Et velfungerende netværk sørger for hurtig, problemfri og driftssikker kommunikation og giver brugerne den bedste oplevelse. Det lyder måske enkelt, men er i virkeligheden en kompleks udfordring.

Hos Credocom har vi gennem mange år arbejdet med alle facetter inden for netværk. Derfor kalder vi os selv for den alsidige specialist. Alsidigheden understøttes af vores uafhængighed af producenter, og af vores brede erfaring, der dækker hele forløbet fra analyse og rådgivning til design, udvikling, projektledelse, implementering samt daglig drift og support. Vi har et stærkt team med certificerede konsulenter, som hver især er erfarne specialister.

Credocom udarbejder design og løsninger fra det simple til det avancerede og komplekse. Spændvidden rækker fra det fysiske fundament i form af eksempelvis fiberinfrastruktur, over core og edge switching, WLAN-løsninger med sofistikeret applikationsgenkendelse og trafikprioritering til NAC-løsninger, som håndterer den fysiske kontrol og sikkerhed i netværket på tværs af kablede og trådløse netværk og producenter. Ligeledes har Credocom opbygget kompetence såvel som erfaring med software-defined networking (SDN). Vi har eget lab-miljø, hvor fremtidens netværksløsninger kan demonstreres og afprøves i praksis.

Vi bidrager med specialistviden i forhold til valg af teknologier og produkter, udvikling af en stærk og holdbar netværksstrategi, valg af managementværktøjer og meget mere.

 

  • IT sikkerhed til virksomheder og kommuner

Sikkerhed


Nye trusler, nye løsninger


En effektiv IT-drift uden forstyrrelser og kompromitteringer er en forudsætning for, at moderne virksomheder kan opretholde deres produktivitet og indtjening. Men hverdagen byder konstant på nye udfordringer, og det kræver en dynamisk IT-sikkerhedsstrategi at imødegå dem.

Den dynamiske virkelighed er hjemmebanen for sikkerhedseksperterne hos Credocom. Her får du et helhedsorienteret syn på IT sikkerhed og en opdateret faglighed, der leverer de nyeste svar på udfordringerne og sikrer din virksomhed. Credocom varetager hele forløbet fra analyse, udvikling og implementering til daglig drift og support.

Credocom har skabt et yderst solidt fundament af teknologier og løsninger, og vi besidder nogle af de dybeste kompetencer inden for rådgivning, implementering og support. Det sikrer, at du som kunde bliver effektivt beskyttet mod det nye avancerede trusselsbillede. Lige fra perimeter, datacenter, web frontend og til endpoints – både før og efter et angreb. Next Generation firewalls, webapplikations-firewalls, datacenter-firewalls, cloud security services, applikations-sikkerhedsscanning, web-penetrationstest, endpoint-beskyttelse, DNS firewall og services, logging, SIEM og SOC services er blot et udsnit af de muligheder, der tilsammen skaber en komplet sikkerhedsløsning.

 


Datacenter


Kosteffektivt og fleksibelt


Det moderne datacenter søges i stigende grad integreret med cloud-baserede tjenester, og der er et generelt øget ønske om konsolidering af den resterende infrastruktur. I Credocom fokuserer vi på konvergeret og hyperkonvergeret infrastruktur. Storage, servere, netværk og virtualisering smelter efterhånden sammen i et komplet software-defined datacenter (SDDC). En løsning der reelt skaber en hybrid cloud-løsning, hvor du fleksibelt kan skalere ud af egne datacentre til en managed cloud (eks. Credocom Cloud Center) eller til en public cloud (eks. Amazon AWS, VMware vCloud eller Microsoft Azure).

Det lyder måske ambitiøst og kompliceret, men Credocom kan rådgive dig og hjælpe din virksomhed godt på vej ved at klarlægge de konkrete behov og designe en helstøbt løsning. Credocom har nemlig ikke alene højt certificerede konsulenter, men også stor erfaring med drift af løsninger inden for de forskellige områder.

Det giver os et stærkt udgangspunkt, hvor vi bringer de nyeste teknologier i spil, sikrer integrationen og funktionaliteten, og efterfølgende kan vi bistå med at håndtere den løbende drift, support og evt. administration af licensaftaler.