• IT sikkerhed til virksomheder og kommunerSikkerhed


Nye trusler, nye løsninger


En effektiv IT-drift uden forstyrrelser og kompromitteringer er en forudsætning for, at moderne virksomheder kan opretholde deres produktivitet og indtjening. Men hverdagen byder konstant på nye udfordringer, og det kræver en dynamisk IT-sikkerhedsstrategi at imødegå dem.


Den dynamiske virkelighed er hjemmebanen for sikkerhedseksperterne hos Credocom. Her får du et helhedsorienteret syn på IT sikkerhed og en opdateret faglighed, der leverer de nyeste svar på udfordringerne og sikrer din virksomhed. Credocom varetager hele forløbet fra analyse, udvikling og implementering til daglig drift og support.


Credocom har skabt et yderst solidt fundament af teknologier og løsninger, og vi besidder nogle af de dybeste kompetencer inden for rådgivning, implementering og support. Det sikrer, at du som kunde bliver effektivt beskyttet mod det nye avancerede trusselsbillede. Lige fra perimeter, datacenter, web frontend og til endpoints – både før og efter et angreb. Next Generation firewalls, webapplikations-firewalls, datacenter-firewalls, cloud security services, applikations-sikkerhedsscanning, web-penetrationstest, endpoint-beskyttelse, DNS firewall og services, logging, SIEM og SOC services er blot et udsnit af de muligheder, der tilsammen skaber en komplet sikkerhedsløsning.