• Om CredocomOm Credocom


Vores kunder skal opnå resultater gennem samarbejdet med os. Det skal stå klart, at vores DNA er kompetent og troværdig.


Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at etablere og vedligeholde IT-løsninger. Alle løsninger er gennemtestet og baseret på produkter fra førende internationale producenter. Der er oftest mange løsninger på en konkret udfordring, og kunsten er at vælge den mest rentable. Vi tror på, at grundig forberedelse er vejen frem, for at undgå de forkerte løsninger, som efterfølgende skal gøres om.


Hos Credocom besidder vi dybe kompetencer inden for områderne netværk, sikkerhed og datacenter. Vi rådgiver, designer, leverer, installerer og supporterer komplekse løsninger inden for disse områder, hvad enten der er tale om enkeltstående løsninger eller tværgående og fuldt integrerede løsninger.


Credocom forstår udviklingen og er på forkant med teknologien. Vi sonderer løbende markedet for nye producenter, og vi følger udviklingen blandt de etablerede leverandører. Gennem tiden har Credocom haft en væsentlig rolle i introduktionen af nye løsninger og produkter på det danske marked. Dette giver vores kunder mulighed for at være blandt de første til at høste gevinsterne af markedets mest innovative og effektive løsninger.


Credocom A/S er en privatejet dansk virksomhed, som har eksisteret i mere end 10 år. Direktionen og stifterne udgøres af Thomas Grønne og René Bukrinsky.

Vis Thomas S. Grønnes LinkedIn-profil Vis Thomas S. Grønnes LinkedIn-profil

Vis Rene Bukrinskys LinkedIn-profil Vis Rene Bukrinskys LinkedIn-profil


Læs vores seneste pressemeddelese her


Ledige stillinger


Vi er altid på udkig efter dygtige folk – uopfordrede ansøgninger sendes til hr@credocom.dk. Vores opslåede stillinger findes på LinkedIn.SKI 02.07


Credocom er leverandør på SKI 02.07 kommunikationsudstyr og -løsninger. Det betyder, at vi kan levere rådgivning, løsninger og konsulentassistance inden for kommunikation, netværk, it-sikkerhed og datacenter – herunder storage og servere.


Vi kan derfor tilbyde vores offentlige kunder rig mulighed for at købe en lang række specialiserede løsninger fra de førende producenter på markedet.


Moderniseringsstyrelsen


Credocom er underleverandør på rammeaftalerne for både netværks- og serverløsninger mellem Hewlett Packard Enterprise, Aruba og Moderniseringsstyrelsen. Vi kan derfor levere et meget bredt sortiment af produkter fra Hewlett Packard Enterprise og Aruba. Læs mere her.

Rammeaftalen er forpligtende for staten, mens kommuner, regioner, selvejende institutioner m.v., Danmarks Nationalbank, Folketinget, Grønlands Selvstyre og Færøernes Hjemmestyre efter eget valg kan tilmelde sig og købe de produkter og services, der er omfattet af rammekontrakten.